Sale

Pasta Umami Organica cu Chilli - Clearspring, 150 g

  • Livrare rapida
    in 24-48h de ore
    Livrare rapida in 24h-48h De la confirmarea comenzii telefonice livram in maxim 24h coletul catre dumneavoastra de luni-vineri prin courier rapid.
  • Plata online
    sau ramburs
  • Produs cu
    calitate garantata
    Calitate garantata Garantam ca superalimente.ro este autorizat sa vanda acest produs si ca toate brand-urile pe care le comercializam sunt autentice.
  • Retur
    10 de zile
30,30 RON
24,24 RON
Fara TVA: 22,24 RON

Cantitate

12-18 DECEMBRIE
TRANSPORT GRATUIT

Disponibilitate: In Stoc

Producator: Clearspring


Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
0741 111 074
Lu - Vi: 09:00-17:30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
Lu - Vi: 09:00-17:30
Vrei sa ne trimiti
un email?
Lu - Vi: 09:00-17:30


Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de superaliment.

BENEFICII ASUPRA SANATATII

MOD DE ADMINISTRARE

Pasta Umami autentica de la Clearspring poate fi adaugata la orice retete pentru a-i sublina aromele din ingredientele folosite. O puteti folosi in tocanite, stir-fry-uri, marinate, sosuri si topping-uri doar o cantitate foarte mica poate transforma savoarea unui fel de mancare. 

Cateva sugestii de folosire

Ca atare:

  • Ungeti pe vinete la gratar si aveti o canape rapida si usoara
  • Ca dip alaturi de legume crude
  • In sushi sau ca dip pentru sushi
  • Ca si condiment mai ales in felurile de mancare bazate pe orez
  • Ca sos pentru legume la gratar
  • Ca sos pentru o salata

Ca ingredient:

  • Adaugati in cantitati mici la mancaruri gatite pentru a adauga gustul umami
  • Mixati cu ulei de masline si suc de lamaie pentru sos de salate
  • Folositi ca alternativa la sare

DESCRIERE

Pasta Umami cu Chilli de la Clearspring poate fi adaugata la o multime de mancaruri pentru a le imbogati savoarea Umami. 

Este pregatita in mod traditional adaugand o cultura de fermenti Kojila orez si lasandu-l sa se fermenteze in mod natural, dupa care Umami este combinata cu sos de soia si chilli pentru a crea acest condiment gustos si versatil. 

Ingrediente: sos de soia* (47%) (apa, boabe de soia*, grau*, sare de mare), orez fermentat* (28%) (orez*, koji [0.001%]), apa, piper chilli* (0.7%).
*ingredient organic

Ce sunt fermentii Koji?

Koji inseamna orez gatit si / sau boabe de soia gatite care au fost inoculate cu o cultura de fermenti, Aspergillus oryzae. Sporii sunt mixati in orez la abur (in functie de scopul final al produsului, se pot folosi si boabe de grau sau boabe de soia), apoi li se permite maturarea pe o perioada de timp intr-un mediu ambiental cald - la aproape 50 grade Celsius. Koji transforma amidonul din orez in zahar si emana o varietate de acizi grasi si aminoacizi printre care glutamatul, baza umami-ului. Koji este secretul din spatele multor specialitati culinare japoneze si este folosit pentru a face sosul de soia, miso-ul, mirin si sake-ul. A fost desemnat fungusul national al Japoniei datorita importantei sale in cultura culinara japoneza. 

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau Bun

Introduceti codul din imagine: