Sale

Miso Organic Hatcho Nepasteurizat - Clearspring, 300 g

  • Livrare rapida
    in 24-48h de ore
    Livrare rapida in 24h-48h De la confirmarea comenzii telefonice livram in maxim 24h coletul catre dumneavoastra de luni-vineri prin courier rapid.
  • Plata online
    sau ramburs
  • Produs cu
    calitate garantata
    Calitate garantata Garantam ca superalimente.ro este autorizat sa vanda acest produs si ca toate brand-urile pe care le comercializam sunt autentice.
  • Retur
    10 de zile
41,34 RON
33,07 RON
Fara TVA: 30,34 RON

Cantitate

12-18 DECEMBRIE
TRANSPORT GRATUIT

Disponibilitate: In Stoc

Producator: Clearspring


Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
0741 111 074
Lu - Vi: 09:00-17:30
Lasa-ne nr. de telefon
Te sunam noi!
Lu - Vi: 09:00-17:30
Vrei sa ne trimiti
un email?
Lu - Vi: 09:00-17:30


Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de superaliment.

BENEFICII ASUPRA SANATATII

MOD DE ADMINISTRARE

Ce este miso?

Barley Miso ProductionMiso este o mancare fermentata traditionala japoneza, folosita foarte frecvent. Este un condiment aparte, facut prin fermentarea catorva tipuri de cereale, insa in principal soia si koji. In timpul celor 18 ani in care fondatorul Clearspring, Christopher Dawson, a trait in Japonia, el a devenit un expert in calitatea miso-ului, iar selectia de la Clearspring le include doar pe cele mai bune dintre miso-urile japoneze traditionale.  Toate retetele traditionale de miso japonez presupun gatirea celor mai calitative ingrediente organice (boabe intregi de soia si cereale) si combinarea lor cu o fermenatie koji (cereale sau boabe de soia inoculate cu spori Aspergillus oryzae), sare de mare si apa. Acest mix este invechit in butoaie din lemn de cedru de-a lungul a multor luni la temperatura ambientala - enzimele din koji, alaturi de drojdiile si bacteriile produse prin fermentare descompun gradual cerealele complexe si boabele in aminoacizi usor de digerat, acizi grasi si zaharuri simple. Miso-ul care rezulta are arome bogate si complexe si abunda in cel de-al cincilea gust, umami (dupa cele mai cunoscute patru - dulce, acru, amar si sarat). 

Mod de utilizare

Aroma robusta si savuroasa a miso-ului Hatcho se combina excelent cu fasole, in sosuri, in mancaruri gatite, in supe de legume si tocanite. E un substitut pentru sare. Diluati cu lichid de la mancarea pe care o gatit la folosire. 

DESCRIERE

Respectat de secole ca fiind cel mai faimos miso din Japonia si apoi ca singurul miso furnizat Imparatului Japoniei timp de peste 100 de ani, acest miso pur din boabe de soia reprezinta o sursa concentrata de elemente nutritive, cu un continut de 2 ori mai mare de proteine decat miso-urile din orez brun sau din orz. Se produce de mai bine de 5 secole de artizani ai miso-ului, care folosesc butoaie de stejar in timpul celor 3 ani in care se matureaza acest miso. Ca rezultat, miso-ul Hatcho este considerat cel mai eficient. 

Inchis la culoare si cu o aroma bogata, acest miso are un gust distinctiv care poate adauga o aroma noua interesanta la felurile de mancare de zi cu zi, in special supe si sosuri.

Fara grau.

Produsul contine gluten.

Ingrediente: Boabe intregi de soia fermentate* (65%), apa, sare de mare, faina de orz prajita*.
*ingrediente organice

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau Bun

Introduceti codul din imagine: