Informatii

Superalimentele sunt o clasa de plante, remedii naturiste, alimente cu un continut superior nutritiv si cu valente de reglare a diferitelor probleme de sanatate incat au capatat numele de superalimente.

Pe site-ul nostru veti gasi astfel de produse aduse din toate zonele globului. Candva foarte apreciate de populatiile locale, mare parte din produse au ajuns sa-si confirme beneficiile in studii medicale actuale. Remedii ale medicinei traditionale chinezesti, ale sistemului milenar ayurvedic sau ale samanilor sud-americani fac astazi parte din obiceiurile oamenilor interesati de sanatate, energie, preventie si longevitate.

In proportie de mai mult de 90% produsele de pe site-ul nostru sunt organice, rezultat al agriculturii fara chimicale sau crescute salbatic.

Nu uitati! Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam sa  cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de superaliment.