• La reducere!
  • Nou

Otet Organic Balsamic Clearspring, 250 ml

23,34 RON Salveaza 20%
29,18 RON
cu TVA
Clearspring
5021554988199
In Stoc
Cantitate

Termeni si conditii Termeni si conditii
Politica de livrare Politica de livrare
Politica de retur Politica de retur

Acest otet balsamic organic este produs de catre familia Mengazzoli in Modena, folosind un proces traditional vechi de cateva secole. Acest proces implica selectarea riguroasa a celor mai buni struguri organici Trebbiano, fierberea la foc foarte mic a sucului de struguri pentru a le concentra aroma, combinarea acestuia cu cel mai bun otet de vin al familiei, apoi invechirea acestei combinatii in butoaie de lemn. 

 

Exista o rivalitate prietenoasa intre diferiti producator in legatura cu lemnul folosit la butoaiele de invechire a otetului balsamic. Unii prefera ciresul, altii dudul sau castanul, dar familia Mengazzoli prefera aroma subtila a stejarului si a zadei. 

 

Chiar daca majoritatea oteturilor balsamice au caramel la ingrediente, din acest otet el lipseste cu desavarsire. Caramelul este o metoda rapida si ieftina de imbunatatire a gustului dulce, culorii si densitatii unui otet, iar Clearspring rezolva aceste lucruri prin invechirea naturala. 

 

Puteti folosi otetul balsamic organic de la Clearspring pentru a adauga savoare sosurilor, marinadelor, dip-urilor pe care le pregatiti acasa. 

 

Ingrediente: otet din vin organic, must concentrat organic din struguri.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Otet Organic Balsamic Clearspring, 250 ml

Write your review